loading.gif
mobile-banner-bg

Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret ettik.

...
15 Mart 2021 - Pazartesi

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret ettik

Tıp Bayramında sağlık çalışanlarını ziyaret ettik.

Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, Şile AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, Kadın Kolları Başkanı Melek Dilsiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Şile Devlet Hastanesi Baş Hekimi Ömer Akyol ile sağlık çalışanları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Daha sonra hastane hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutlandı.

AK Parti Şile İlçe Başkanı Erdoğan Akgül “Başta Şile’mizdeki sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm hekimlerimizin, sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum. Ülke olarak kendilerine çok şey borçluyuz. AK Parti Şile İlçe Teşkilatı olarak sağlık çalışanlarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Ocaklı, hastane ziyareti ile ilgili yaptığı açıklamada" Pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının değerlerini bir kez daha anlamış bulunduk. Bir yıldır sağlık çalışanlarının çektikleri stresin, sıkıntıların farkındayız. Böyle bir süreçte gece gündüz demeden, kendi sağlıklarını hiçe sayarak büyük bir özveri ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızı büyük bir içtenlikle kutluyorum.” dedi.