loading.gif
mobile-banner-bg

AK Parti Şile’den Otizmli Çocuklara Ziyaret

...
02 Nisan 2021 - Cuma

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü

AK Parti Şile’den Otizmli Çocuklara Ziyaret

AK Parti Şile Teşkilatı, 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu. 

AK Partililer bu anlamlı günde Şile AK Parti Sosyal Politikalar Birim Başkanı Fatma Civan, Engelli Komisyonu Başkanı Hatice Ekici Karaçorlu Şile’de bulunan özel çocukları ve ailelerini ziyaret etti. Otizmli özel çocukların gönüllerine misafir olan AK Partililer, otizmli ailelerin yaşadığı sorunları dinledi.

AK Parti İlçe Başkanı Erdoğan Akgül, “Otizmli çocuklarımızın ayrımcılığa, ön yargıya maruz kalmaması ve toplumsal yaşamda desteklenmesi bizlerin elindedir ve bizlerin görevidir. Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizme dair toplumsal farkındalığın ve duyarlılığın arttırılmasını temenni ediyorum. Otizmli çocuklarımızı kucaklıyor, otizmli vatandaşlarımıza ve ailelerine sağlıklı ve huzurlu yıllar diliyorum.” dedi.

Sosyal Politikalar Birim Başkanı Fatma Civan; “Otizmli bireylerin hassasiyetlerine dikkat etmeliyiz. Farklılıkları gözetilmeli, ihtiyaçlarına her an destek olmalıyız. Bu sebeple otizmli bireylerin çocukluk dönemlerinde akranlarıyla kaynaşması ve toplumla bütünleşmesi için bizlere büyük görevler düşüyor.” ifadesini kullandı.